Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente 3 Camere Botosani

Apartamente 3 Camere Botosani

De vanzare apartament 3 camere etaj 3, in zona stejari. 41 de apartamente de vanzare in botosani, judetul botosani, pe imobiliare.ro.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

41 de apartamente de vanzare in botosani, judetul botosani, pe imobiliare.ro. Apartament 3 camere, decomandat, situat la parter, zona savenilor, botosani. Apartamente 3 camere acum 5 luni expiră vineri, 23 aprilie 2021.

Apartament 3 Camere De Vanzare Price 53 000 Euro Ella Imobiliare Agentie Imobiliara
vizitati articolul complet aici : https://www.agentiaella.ro/rezultate-cautare/1234-Apartament-3-camere-Botosani-Romania-53000EUR/
Vand apartament 3 camere, str. Profita de preturile avantajoase in botosani in centru sau spre apartament 3 camere decomandat, izolaţie exterioara, 2 balcoane închise. Apartament 3 camere renovat foarte spatios.

Oferte apartamente 3 camere de vanzare din botosani din judetul botosani zona central.

De vanzare apartament 3 camere etaj 3, in zona stejari. 2381 apartamente 3 camere in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet. Apartament 3 camere, decomandat, situat la parter, zona savenilor, botosani.

Apartamente de vanzare botosani, vanzari apartamente botosani si inchirieri apartamente botosani prin agentia imobiliara expert. Vinde apartamente 3camere cu un anunt gratuit sau cumpara direct de la proprietar sau prin agentie. Imobilul dispune de gresie, faiana, parchet, termopan, balcon, centrala proprie, usa metalica, este izzolat exterior, beneficiaza de beci.

Apartament Cu 3 Camere Primaverii Botosani Licitatie Otpfactoring
vizitati articolul complet aici : https://otpfactoring.ro/oportunitati-imobiliare/apartament-cu-3-camere-primaverii-botosani-licitatie/
Apartamente 3 camere de vanzare botosani. Botoșani, localitate botoșani, zona botosani. Apartamente 3 camere de vanzare.

2, inchise cu gean termopan;

Imobilul dispune de greie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, balcon, centrala proprie, geam la baie, este izolat termic exterior, renovat recent. Imobilul dispune de gresie, faiana, parchet, termopan, balcon, centrala proprie, usa metalica, este izzolat exterior, beneficiaza de beci. 2381 apartamente 3 camere in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet.

Descrierea imobilului apartament 3 camere, semidecomandat, etajul 4 ( sarpanta), zona scoala de cooperatie, botosani. Profita de preturile avantajoase in botosani in centru sau spre apartament 3 camere decomandat, izolaţie exterioara, 2 balcoane închise. 2381 apartamente 3 camere in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet.

Botosani Unirii Apartament 3 Camere Decomandat Priveliste 56 000 Eur Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/botosani-unirii-3-camere-decomandat-priveliste-2493867.html
Sau schimb cu casa la tara aproximativ 15 km de botosani + diferenta.rog seriozitate!!! 23 apartamente cu 3 camere de inchiriat din botoșani. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar.

Deocamdată nu există anunțuri pentru afișare.

Vanzari apartamente 3 camere botosani oferte de vanzari apartamente in botosani agentia imobiliara galaxy imob. Se inchiriaza mobilat si utilat. Apartament 3 camere, zona primaverii/in spate la bcr, cu o suprafata de 53 mp, etaj 1, semidecomandat, bloc din caramida apartament 3 camere, zona primaverii, situat la parter, cu o suprafata utila de 62 mp, model decomandat, izolat exterior, usa metalica, parchet, gresie, faianta.

Posting Komentar untuk "Apartamente 3 Camere Botosani"