Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ce Inseamna Hai Sictir

Ce Inseamna Hai Sictir

1 * cuvantul cu diacritice: În 6 septembrie 2013 | andreea_deya_1998 a răspuns iöиi întreabă:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

A da cu sictir = a înjura, a alunga înjurînd. Cine il primejduieste pe cel la care te referi? Ceea ce inseamna ca ciutacu este sub onanie.

Xiaomi Mi Tv Lux Oled Transparent Edition Primul Televizor Transparent Disponibil Publicului Larg Gadget Ro Hi Tech Lifestyle
vizitati articolul complet aici : https://gadget.ro/xiaomi-mi-tv-lux-oled-transparent-edition-primul-televizor-transparent-disponibil-publicului-larg/
Nu ca daca se fac biserici e o problema dar daca avem de ce mai faceti inca. Cand ii spui cuiva hai sictir. De asemenea, mai are ca traducerea si mars de aici.

Vezi ce înseamnă hai sictir!

Ei, bine, pentru toate cele care se spetesc muncind să vă urmărească şi vă ghideze viaţa, pentru cele care întotdeauna ar trăi mai bine, mai frumos, mai minunat şi mai mirobolant decât voi, în locul vostru, viaţa voastră, nu am decât un singur mesaj: Pentru ca sunt o domnisoara (ce.) o sa spun doar ca defineste o anumita parte a corpului unui barbat. O mare parte a fost preluată din limbi ca:

Trimisă pe 22 decembrie 2011. Nicio opinie publicată până acum. E pur si simplu o chestie de dispret maxim.

Iubire In Cuvinte المنشورات فيسبوك
vizitati articolul complet aici : https://ar-ar.facebook.com/iubireincuvinte/posts/
Cine il primejduieste pe cel la care te referi? 1 * cuvantul cu diacritice: Andreiutzaelenutza99 a raspuns pe 20.04.2012:

Andreiutzaelenutza99 a raspuns pe 20.04.2012:

Acest hai sictir este echivalent cu o declaratie de dragoste. Ceea ce inseamna ca ciutacu este sub onanie. Hai sictir expresie (popular, vulg.) folosită ca ofensă, pentru a exprima în mod brutal un dezacord, o nemulțumire, un refuz etcetera (notă:

Nu ca daca se fac biserici e o problema dar daca avem de ce mai faceti inca. Nu orice fel de sictir | cu siguranta una din melodiile pretendente la imnul hi5ictir.org. Dar ea a urmat imediat:

Cover Parole In Transito Def Layout 1 Writing Theatre At School
vizitati articolul complet aici : https://www.yumpu.com/it/document/view/15068142/cover-parole-in-transito-def-layout-1-writing-theatre-at-school
Il anunţ şi pe aceastã cale cã ştiu ce vorbesc, inclusiv când scriu. O mare parte a fost preluată din limbi ca: Definiția este preluată din dicționar de argou al limbii române, editura niculescu, 2007).

În 6 septembrie 2013 | andreea_deya_1998 a răspuns iöиi întreabă:

Ralu97ralu a raspuns pe 20.04.2012: În 6 septembrie 2013 | andreea_deya_1998 a răspuns iöиi întreabă: Dar o laba facuta la disperare din lipsa de femeie aduce alinare, pe cand ciutacu aduce scarba.

Posting Komentar untuk "Ce Inseamna Hai Sictir"